Binnenhuisarchitectuur, interieurstyling & kleuradvies

Wat doe ik

Elk interieur is uniek en persoonlijk; iedereen heeft tenslotte verschillende leefgewoontes, interesses en wensen. Het is voor mij een enorm leuke uitdaging om een idee om te zetten in een harmonieus en doordacht interieurontwerp, welke perfect past bij jouw of jullie wensen en stijl!

Het advies start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie. Samen nemen we de wensen door. Deze kunnen betrekking hebben op bijvoorbeeld woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of een zakelijke ruimte.

Vervolgens bespreken we het vervolgtraject. Denk daarbij aan een opfrisbeurt met kleuradvies, een volledig stylingsadvies, een advies met een meubelvoorstel, een verlichtingsplan of een compleet uitgewerkt interieuradvies. Alles is mogelijk! Maatwerk kent geen standaard prijs, vanaf €375,- kan ik je een heel eind op weg helpen in de goede richting;)!

Ik onderscheid mij door mijn ambachtelijke werkwijze, oftewel handgetekende adviesplannen. Zie voor een impressie mijn portfolio.